43 lenyűgöző kiskert - sok képpel

Ha már van egy kertünk, előbb-utóbb szépséget szeretnénk bele varázsolni, ami persze sok munkával jár.
Első lépés: kerttervezés, tájtervezés.
Mit szeretnénk benne, mire akarjuk kitalálni, használni?
Ehhez legjobb, ha szekaembert is bevonunk, a végeredmény elsősorban a szándék, cél függvénye lesz. Pihenésre, soportolásra, családi összejövetelekre, kiskert legyen virágokkal vagy bokros, fás, esetleg ezek kombinációja. Hol és milyen legyen a burkolat? Kavicsos, járdás, díszburkolatos? Legyen-e grill, sütögető hely benne?
És ha ezt kitaláltuk olyan növényeket kell választani amik megfelelnek ezeknek az igényeknek. Napos helyre, árnyékosba teljesen más növényeket ültessünk. Nyilván ezt nem ismerjük, melléfoghatunk, ha nincs aki eligazít ebben.
A kialakításhoz, színekhez, funkciókhoz mutatunk be sok képet!
Képekkel inspirálódunk!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.