35 m2-es miniház, álomgardrobbal

Mindig sikeresek azok a lakásbemutatók, ahol kis alapterületen, izlésesen, és találékonyan oldja meg a lakberendező, hogy ne érezzük semminek a hiányát.
Ez a mini ház csak 35m²-en oszlik el két szint között, akkor a nagy üvegfelületei és a mennyezet alatti magassága 4,50 m sokkal nagyobb hely benyomását kelti. Fő különlegessége kétségtelenül az első emeleten található nagyméretű gardrób, egy álom mindazok számára, akik szeretik tökéletesen tárolni ruháikat és cipőiket. Egy ilyen kis helyen elengedhetetlen a tárolóhelyiség, és ez tökéletes!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.