Lakás dekor átrendezés, év eleji rendcsinálás, frissítés - 8 lépésben

Az év eleji jó döntések közül a belső tér átrendezése talán a leghatékonyabb abban, hogy otthonosabban érezzük magunkat. Valahogy egy átrendezés megújulást hoz, ugye? Akár egy garzonban, akár egy nagy házban él, a dekorációs és egyéb tárgyak rendezése folyamatos feladat, hogy ne legyen raktár a lakás, ne legyen zsúfolt. Függetlenül attól, hogy divatosak vagy egyszerűen használhatatlanok - ezek a különféle tárgyak máshol talán jobbak lesznek, adjuk el, vagy ajándékba valakinek, aki értékelni fogja őket.
Hol kezdjük a rendezést? 8 dekorációs ötlet, amitől jobban érezhetjük magunkat:
Csecsebecsék, bútorok, párnák, képek és plakátok, könyvek és filmek, megunt ruhák, régi cipők és végül a lejárt szavatosságú termékek.

Képek, plakátok cseréje
Könyvek, filmek, videók áttekintése
Gardrob rendezés: ne dobja ki, adja el, vagy vigye el azoknak, akik tudják használni!
Gardob rendezés: ajándékozd el, add el a neten, ne dobja ki!
Lejárt szavatosságú dolgok sokszor elfelejtődnek!

Még 0 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.