Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

30 m2-es mobil konténerház

Mindig sokan olvassák a konténerházakat bemutató cikkeket, el tudjuk képzelni a nyaralást, vagy akár egy kis családnak a lakást is egy ilyenben.
A modell egy 40 láb hosszú tengeri konténer átalakításának eredménye, és magában foglal egy hálószobát, egy fürdőszobát, egy nappalit és egy konyhát. Az USA-ban teherautóval teljesen felszerelt formában szállítják a vevő által választott telekre. A képeken viszonylag drága, magas minőségű kivitelben és berendezéssel látjuk, ezt biztosan ki lehet hozni kevesebből is. (Igy ahogy látjuk, ez telepitve 98 ezer dollár...) A cikk végén található terv ötletet adhat akár egy saját változathoz is!
(a cikk végén alarajzi terv!)

Még 6 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.