Tervező házaspár otthona Portugáliában

Mindig izgalmas és inspiráló egy tervező saját otthonának képeit megnézni, különösen akkor, ha nem a napi trendeket követik, hanem elsődleges szempontjuk az otthon megteremtése volt. Nem szlltak el a hétköznapi igényeik attól, ami akár minket is motivál, amikor saját házunkat szeretnénk elképzelni.
Ezeket a képeket ajánljuk, biztosan találunk benne követendőt. Különlegesség például a terasz ajtó megoldása egy tágas, nyitható, kazettás ajtóval. Ugyancsak nem megszokott, de különlegesen szép a nappali fa burkolata, és kiegészítői: a repülő képe a falon! Az egyszerűség látszik a fürdőben: kisméretű fehér csempék és aranyszínű csapok: az összkép rendkívül látványos.
Nézzük a képeket!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.