Hagyományos és modern együttélése lakásban

Kate Abt, a Kaliforniában élő brit tervező munkájának képein keresztül mutatjuk be: hogyan lehet vegyíteni az elegáns brit hagyományos elemeket egy modern amerikai otthon lakóinak elvárásaival.
"A történelem és a régi építészet, történelmi otthonok és antik tárgyak körül nőttem fel, mely nagy hatással van rám. Szeretem egymás mellé állítani a régi és az új , a hagyományos és a modern látásmódját. Szeretem a hiteles mintát, amelynek értelme van az ügyfelek számára, nem divatos, de klasszikus és időtlen, friss és barátságos. Egy otthonnak lélekre van szüksége, és szentélynek kell lennie számunkra - célom az, hogy ezt megteremtsem ügyfeleim számára."

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.