Egészség-központú irodai munkahelyek a karantén utáni időkre

Utópisztikus, és szokatlan ötletet prezentáltak a tervezők, ami elég távol áll a megszokott irodáktól. Kicsit falanszter-érzése van az embernek tőle....
Építész, belsőépítész csapat tervezte ezt a kockaszerű egyszemélyes irodarendszert, amely biztonságot nyújt az irodákban, ugyanakkor négyzetméterenként ugyanannyi alkalmazott részére biztosít helyet, mint egy hagyományos rendszerben. A kis kockákat a biztonság és a védelem szem előtt tartásával fejlesztették ki azok számára, akik nem tudnak otthon dolgozni.
Modern fejlesztés eredményeit is beépítették: az ajtók automatikusak, arcfelismerés vezérli. a kockák teljesen lezárhatók, a szellőztető ventillátorok beépített légtisztítóval rendelkeznek, biztosítva a tiszta levegőt. Anyaga higiéniabarát, nem porózus anyagból készül, könnyen tisztítható és fertőtleníthető.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.