Fjordok és hegyláncok látványa egy norvég "madárbox" házból

Néha meglepő formákat alkotnak a tervezők, még mosolyt is csalnak az arcunkra a látvánnyal. Ilyen most ez a "madárdoboz" házikó, ahonnan fantasztikus kilátás nyilik a norvég helógyekre és fjodokra.
Ez nem egy hatalmas kulcslyuk, bár kukucskálunk a természetben!
A minimalista kialakítás és kis lábnyom révén a birdbox az embereket fizikailag és tapasztalati szempontból is közel hozza a természethez, kényelmet és fantasztikus kilátást kínálva a természetes környezetben. Ezek kis kabin-lakások, ahol néhány napot vagy hetet el lehet tölteni annak, aki a hatalmas norvég természetben egy pici kényelemre is vágyik.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.