Konténerház egy 5 tagú család számára

Óriási az érdeklődés mindig, ha konténerházról van szó. Nem csoda, hiszen szinte napok alatt összerakható maga a váz, aztán a műszaki szerelések és berendezés után birtokba is vehető. Előregyártott szobák, belsők érkeznek. Sokkal gyorsabban elkészül, mint egy hagyományos téglaház.
Ezt a négy hálószobás, 3 fürdőszobás házat ötfős család számára tervezték, viszonylag alacsony költségvetéssel. Az „ amagansett moduláris háznak ” nevezett otthont az MB építészet prototípusa szerint elõregyártott ház építi fel - egy méretezhetõ szerkezet négy, 40 láb hosszú szállítótartályból készül, amelyek összerakhatók és egy nap alatt felszerelhetõk.
A nagy ablakok és üvegezett ajtók kellemes beltéri / kültéri lakókörnyezetet teremtenek, a konténerek külsejét feketére festették, hogy a ház jobban beépülhessen a természetes környezetbe. Ez az otthon megegyezik a környékbeli otthonok méretével.
#USA

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.