Angol építész háza vidéki és modern keverék stílusban

Természetes, hogy az angolok kedvelik a vidéki stílust? Mi teszi annyira népszerűvé? A képeken ezt vegyítették a modern stilussal, igy nézzük a bemutatót!
Nézzük mi a jellemzője:
Kényelem, hagyományőrzés és harmonia egyben - a country stílusban ötvöződik a rusztikus báj és a régi idők eleganciája. Az angol “country” szó vidéket jelent, ezért, az elnevezést elsősorban angol vidéki stílusként lehetne értelmezni. A valójában azonban ez egy gyűjtőnév, és ennek a stílusnak többféle változata él: angol, amerikai, skandináv, francia, provanszi, toszkán és sok más, nemzeti vidéki stílus létezik.
A vidéki otthonok közös jellemzője a természetközeliség, ami nyugalmat és szabadságérzetet is jelent. Az utóbbi években különösen nagy népszerűsége van ennek az irányzatnak, aminek egyik oka a városi zajból való elvágyódás, a harmónia keresése. Közös bennük a természetes, hagyományos anyagok használata: kő, fa, rattan, kerámia, tégla, len, vászon.
A country színeit nehéz behatárolni, a fehértől a finom pasztell színekig szinte minden előfordulhat, de a vidéki stílusú falakhoz az egyszínű virágmintás tapéták vagy csíkok, kockák is illenek.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.