Boltívek, gerendák és régi falak egy vidéki házban

Egy felújított spanyol vidéki ház képeit mutatjuk be, ahol fontos szempont volt a modern elemek beépítése mellett a régi értékek, szépségek megőrzése.
Francia tervezők munkáját dicséri a régi és új elemek harmonikus elegye. A fagerendás mennyezet, fehérre vagy barnára festve különleges hangulatot idéz. A boltíves tégla mennyezetes szobában kellemes hűvös van még a legnagyobb melegben is A legszebb a kerti pihenő rész: itt az eredeti kőfal előtt a kanapék, fotelek, nagy társasággal is csodás, hűs pihenést nyújtanak. Rusztikus, vidéki stílusjegyek a modern kiegészítőkkel - nézzük a képeket!

17. századi fagerendás mennyezet
Régi konyhabútorok között, boltozatos tégla mennyezettel
Faburkolatos plafon a hálóban
Minimál fürdő, nyitott tárolókkal
Növényekkel benőtt falak, hűsítő árnyékok

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.