Mediterrán - rusztikus hangulat egy vidéki házban

Francia tervező házaspár dél-franciaországi házából mutatunk be olyan mediterrán hangulatot sugárzó képeket, amiből akár mi is választhatunk tetszetős elemeket saját lakásunk díszítésénél.
Miért kedveljük a mediterrán stílust? A meleg, vidám színek és formák, a nyár, a szabadság érzése tükröződik egy ilyen házban. Keveredhet a vidéki, rusztikus témákkal, ettől még izgalmasabb lesz. Itt nem kell mindent elpakolni (mint a minimálnál), nincs feltétlen óriási rend, a színek vadul váltakozhatnak, a tenger, a napfény árnyalatait hozzák, és a kék eget.
Nézzük ezeket a kellemes képeket!

Még 0 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.