WOOW építészet - könyvházak Tajvanban

Madárháznak nevezték el, és öt ház alakú elemből áll ez a csodaház, amire kiszalad egy Woow!
A távoli virágfesztivál részét képezi a tajvani hegyekben. Az épület pihenőhelyként szolgál, és egyben lehetőséget nyújt az eseményen részt vevő látogatók élményének fokozására. tervezői szerint az építészek azt mondják, hogy a projekt a COVID-19 világjárványra reagál, azzal, hogy megújítja a természet jelentőségét, amit otthonunk játszik a mindennapi életünkben.
Maga a homlokzat ciprusfából készült, a zsindely különféle mintákkal van elrendezve, és a kéreg befejeződésével a lehető legtermészetesebbnek tűnik.
A belső tereit úgy tervezték, hogy mind kikapcsolódást, mind kiállítást hozzanak létre. A látogatók két különböző bejáraton keresztül lépnek be, lehetővé téve az utasok számára, hogy megértsék a szerkezet térbeli jellemzőit. „A belső terek főleg menedéket és kiállításokat szolgálnak, amelyekben hangulatos helyet találhat a meditáció pillanatának élvezetéhez” - magyarázza a tervező csapat.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.