Minimalizmus kreatív megoldásokkal

Különleges lámpamegoldások dekorálják ezt a minimalista, kortárs lakást. Azonban a legérdekesebb részlete az ablakok melletti tartószerkezet közé épített pad, amely az étkező részeként szolgál.
A kis lakásban meg kellett találni a megoldást arra, hogy 6 ember kényelmesen leülhessen, amikor vendégeket fogadnak a tulajdonosok. Szerencsére a konyhánál nem volt kitétel, hogy családi vacsorákat kelljen főzni, így tökéletesen ki tudott alakulni a tér.
A modernitást a lakás a fa burkolatoknak, a feketére festett falaknak, a jól eltalált, szépen tervezett világításnak köszönheti. A padlón végigfutó LED-szalag vezeti a szemet, de a hálószobában is szépen keretezi a helyiséget.
Érdekes gondolat a konyha színenkénti szétválasztása, de a márvány hatású burkolatok is az anyagok egyszerű szépségét hangsúlyozza. Minden helyiségben van valami kis extra, valami meglepő, valami nem szokványos, de mégis minden felület egyszerű és letisztult.

Aszimetrikus kárpitozott hátfal és padlóvilágítás a kedvenc ebben a térben.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.