Gyönyörű neoklasszikus lakás kobalt és zafír színekkel

Smaragd, zafír és kobalt találkozik a klasszikus, antracit falakkal ebben a térben. A neoklasszikus stílus egy olyan időtálló hangulatot hoz be a térbe, amit csak ekkora belmagassággal és ilyen precíz összhanggal lehet csak létrehozni. Az anyagok használata, a színek, a stíluskavalkád ellenére összeáll a kép, és minden részletét helyén érezzük. Ez főleg az ismétlődő színekből, formákból adódik, és a praktikus elrendezésből, ami nem csak a funkciókat, de a designt is segíti.
Tele van praktikus ötletekkel, mindemellett megőrzi komoly, maszkulin stílusát. A tervező pontosan érezte a megfelelő mértéket mindenütt.
Azért persze ne lepődjünk meg, ha a végeredmény nem pont ilyen lesz, hiszen ezek látványtervek, de miért is ne lehetne?

Kényelmesen elrendezett nappali, mögötte konyhával. A nappali klasszikus falai mellé kortárs kanapét kapott, ami nagyon jól passzol a borhűtővel és a konyhával.
A konyha és az étkező tökéletesen elválik a nappalitól burkolattal is. A zöld, bársony székek jó kiegészítők a kék kanapé mellé.
Az ágy alatt és mellett is kiegészítő, hangulatvilágítás segíti a design vonalak érvényesülését.

Még 28 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.