65 m2-es lakás , hangulatos zöld-fekete konyhával

Ez a kényelmes lakás 65 m2 alapterületű (alaprajz a végén), ahol nem a mostanában szokásos egyterű konyha-nappali elrendezést használták a tervezők.
Itt a konyha része a székek színeiben harmonizáló étkező is, és külön szeparált helyiségekben található a hálószoba, gyerekszoba és a nappali.
A konyha zöld színe az, ami megkülönbözteti ezt a kortárs lakást a hasonlóktól. Az üveg válaszfal növeli a tér varázsát, lehetővé teszi a bejárat megvilágítását. A padló tökéletesen illeszkedik a modern és rusztikus fekete bútorokhoz, kellemes hely, amely a lakás központja is lehet.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.