Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kis lakás praktikus térelválasztása

Kis lakás praktikus térelválasztása intro_0

A kis lakásoknál sokszor problémát jelent a funkciók szeparálása. Hiszen, ha nagyon szétbontjuk, akkor könnyen felaprózhatjuk, az amúgy sem túl nagy teret. Ha egyben hagyjuk, akkor jobb lesz a térérzet, viszont nem mindenki szereti az egybe nyitott tereket és a funkciók keveredését. Erre kínál szuper megoldást a lenti lakás, ahol egy tolóajtó segítségével lehet elválasztani egymástól a konyha és a nappali funkciót. Az ajtó nem gátolja a belátást a konyhában, viszont jól felfogja a főzés közben keletkező illatokat és a nappali- étkező berendezhetőségét is javítja.
Érdemes még kiemelni a hálószoba tároló megoldását. Ahol nem ragaszkodtak a zárt szekrényhez, sőt még egy plusz funkció csatolást is kapott a nyitott rendszer.

Kis lakás praktikus térelválasztása full_0

Kis lakás praktikus térelválasztása full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.