Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

28 m2-es kislakás, szürke-fehér design, ideális berendezési tipp (alaprajzzal)

A kislakások berendezése nem mindig könnyű. Tervezés, profi előkészületek szükségesek ahhoz, hogy végül elégedett legyen vele mindenki.
Egyensúlyozni kell a bútorok iránti vágy és a rendelkezésre álló hely lehetőségeivel. Az iránymutatás, profi segitség tehát elengedhetetlen egy kicsi, praktikus helyen való élethez.
Ebben a 28 m2-es stúdióban a színválasztás szürke-fehérre esett, amelyhez a rattan és a könnyű fa társul ez teszi barátságos meleg hatásúvá. A nagymintás tapéta kiváló ötlet, ami növeli a tér érzetet. A szükséges bútor gondos kiválasztása alapvetően fontos, a textíliák kifinomult hatással vannak az összhatásra, követhető példát mutatnak!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.