15 különleges lakosztály egy svéd ICEHOTEL -ben

A svéd Torne folyónál rendezték meg a "jéghotel lakosztály készítő" versenyt.
Ugye nem is tudtuk sokan, hogy ilyen létezik, pedig van már évek óta, sikeres és kreatív ötletekkel jutnak a döntőbe a versenyzők.
2019 tavaszán 1300 jégtömböt gyűjtöttek be a folyóból, és hidegen tartották, amíg el nem jött az ideje, hogy felhasználják az idei alkotások létrehozására. Jégpoharat, üveglapokat, tányérok készítésére és szobrok, blokkok vépítésére használták a világ minden tájáról zajló eseményekre. "Korai tavasz óta terveztük az # 30-os ICEHOTEL-t, amikor az ICEHOTEL zsűri döntött, hogy mely művészeti lakosztályok válnak valósággá" - mondja az ICEHOTEL kreatív igazgatója . "Szerencsére a sarkvidéki időjárás az építési időszakra tökéletes feltételekkel fogadott minket"

Santorini stílusban
Golden ice
Csont szoba
Macskaház
Hangya?
Fonott falakkal
Virágok az ablakban
Csúcsok a szobában
Rozetta keretes ablakkal

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.