Konténerház, teljes kényelemmel felszerelve - 20 m2-en

Konténerház, teljes kényelemmel felszerelve - 20 m2-en intro_0

Az alig 20 m2 alapterületű ebben a kis házban minden megtalálható, amire szükség van, és a tároláshoz kellett a találékonyság. A tulajdonosok sok mindent áthoztak a régi lakásukból, ami olcsóbbá tette a berendezést. Nyaralónak használják, sok időt töltenek itt, ami természetesen egész más életmódot kiván, mint egy hagyományos házban!
Az apró konténerház, - amely tulajdonképpen mobilizálható utánfutó,- belseje fehér és világos fából, kevés fémmel, egyszerű és tökéletesen kiegyensúlyozott, derűs közérzetet nyújt a lakóknak. A két magasba épített hálófülke lehetővé teszi a ház négy lakójának kényelmes alvást.
(Új Zéland)

Konténerház, teljes kényelemmel felszerelve - 20 m2-en full_0

Konténerház, teljes kényelemmel felszerelve - 20 m2-en full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.