"1000 fa" - ők már megcsinálták Sanghajban!

Először 2015-ben mutatták be ezt az '1000 fa' koncepciót, amely 300 000 négyzetmétert foglal magában, Shanghaj külterületén. Egy építész stúdió által tervezett projekt egy lakónegyedben található, 20 percre a városközponttól, a művészeti negyed és egy nyilvános park közvetlen közelében. A fejlesztés több történelmi épületet foglal magában.
Két fával borított hegyen az '1000 fát' több száz szerkezeti oszlop tartja. Két hatalmas bevásárlóközpont is van az épületben, és természetesen a vízellátásról és a rendszeres gondozásról, metszéről is megfelelően gondoskodnak.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.