Milyen egy otthonos munkahely?

Skandináv bútortervezők alkották ezt a moduláris bútorcsaládot: ezzel otthonos, kényelmes körülményeket teremtettek a munkahelyen.
Egyre több cég érzi fontosnak, hogy munka közben kényelmes körülményeket biztosítsanak, néhány óra munka után itt ki lehet kapcsolni, de akár megbeszélésre, laptoppal az ölben - dolgozni is lehet.
A kollekcióban "kunyhó", pad és négyzet alakú ülőkék találhatók, amelyek új egyedi ülőhely-konfigurációk létrehozásához használhatók. A padoknak vannak kerekei, amelyek lehetővé teszik a darabok könnyű mozgatását.
A színek megválasztása is része a tökéletes összhatásnak!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.