Karim Rashid megalkotta a "Szívverés" székeket, közterületekre

A Legenda - egyiptomi születésű amerikai designer, fomratervező - Karim Rashid (sz. 1960) generációjának egyik legtermékenyebb tervezője. Több mint 3000 gyártási minta, több mint 300 díjnyertes termék és több mint 40 országban végzett munka igazolja Karim tervezői legendáját.
"Szívverés" (heartbeat) székek: A váltakozó ülések alakja és iránya egy hullámra hasonlít, a vendégeket mozgathatják a háttámlákat. Az elnevezés azt sugallja, hogy „szívünket szívvel” osszuk meg embertársainkkal. Három különálló üléselemet tartalmaz: egyenes, homorú és domború, minden ülés mozgatható, hogy különböző elrendezéseket hozzunk létre.

Minden darab mozgatható, tetszés szerint állítható máshova. Kényelmes egyéni teret hozhatunk létre vel.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.