51 piros hálószoba - tippek, ötletek a hálószoba design világából

A piros a szenvedély színe, tagadhatatlan, hogy felforrósítja a hangulatot. Amikor a vörös dekorációt fehérrel kombinálják, élesebbé válik, a feketével komoly, szinte drámai, míg a szürke szelíd árnyalatot ad, kékkel energikus lesz, az arannyal luxus érzést nyújt.
A piros sokféle hangulatot hozhat a hálóba, ha egy merész hálószoba dekorációs ötletről álmodik, akkor haladjon végig ezen az 51 inspiráló vörös hálószoba képsorozaton! Fedezze fel a sokféle módot arra, hogy beépítse ezt az erős, mégis sokoldalú színt, talál ágynemű, textil és egyéb tippeket is!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.