1-2 félszobás lakás képei, tejeskávé színekben

Egy 1-2 hálószobás lakás képeiben mutatjuk be, ahol egységes színhatásra fűzték fel a lakberendezők a lakás stílusát, színeit.
Azt nyugodtan mondhatjuk, hogy a legnépszerűbb színösszeállítás a tejeskávé, halvány drapp, világosbarna variáció. Hogy miért? Ezzel nem nyúlhatunk mellé! Ha a helyiség maga kicsit sötét, akkor ezzel sokkal világosabb lesz, ha még nem egyértelmű, hogy legyünk-e bátrak a színekkel: ez megoldja a kérdést. Ehhez bátran illeszthetünk színes kiegészítőket: függönyt, párnát, kanapét, szőnyeget. De a fehér hozzáadása, mint például falpanel, tapéta, bútorzat - is tökéletes!
Ajánlom az alaprajzot a végén, és a fürdőszobát, ahol különleges mozaikcsempe mutat szépséges hatást.
A képekkel ehhez a tejeskávé variációhoz adunk inspirációt!

Fehér hullámok a falon
Halvány és tejeskávé
Képek, harmoniában
Bidé és WC kék mozaik
Tejcsoki

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.