Modern nappali ötletek

Modern design - talán a legnépszerűbb irányvonalat képviselik, bárki kockázatmentesen tervezheti a nappalijába.
A modern design egyik meghatározó eleme a tiszta, egyenes vonalak beépítése. Talán a kanapé a nappaliban az egyik legdrágább darab, a képeken étkezővel, nappalival egy légtérben is találunk képet.
Lehet egy dohányzóasztalt egy kanapéhoz illeszteni, nem mindegyiknek kell közvetlenül kapcsolódnia ezekhez az egyenes vonalakhoz. A dohányzóasztal megmutathatja a lazaságot, különösen, ha egyenes élű és gyalult felülete van. Ez éppen ellentétes lesz a kanapéval, így a hely fókuszpontja lesz.
Nézzük a képeket, ha modern stílust szeretne, bármelyiket tudja továbbgondolni.

Semleges fókusz
Ha kizárólag a színpalettán alapuló modern dizájnt használ, akkor azt akár minden új otthonban használhatja. A bézs erre tökéletes megoldás.
Azonban a modern design ezt teljesen új szintre emeli a szürke, fehér, zöld és barna színek használatával, hogy a szemeket bizonyos területekre vagy bútorokra húzza.
Egy másik nagyszerű módja annak, hogy javítsák a szoba megjelenését, másfajta színekb alkalmazásával. Fókuszpontok létrehozása a módszer lényege. Kiemelkedő színek, mint a piros, csakógy odavetve!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.