Hálószoba a galérián és más megvalósítható ötletek

Szerencsés helyzet, ha egy 45 m2-es alapterületű lakásban a belmagasság lehetővé teszi, hogy galériára helyezzék a hálószobát, ahol ráadásul egy kis íróasztal és gardrobszekrény is elfért. Ugyancsak mázli kell ahhoz, hogy a lakás teljes fala ablak, erkély kijáró legyen!
Fantasztikus - mert megvalósítható kevés pénzből is.
Ebben a lakásban az alsó szinten egyterű nappali-konyha-étkező került kialakításra, sok tárolószekrénnyel és a természetes fény csodáit kihasználva. Innen egy fém lépcsőn juthatunk fel a hálóba.
A berendezés egyszerű, de válogatott, izléses. A fémvázas szekrényke, asztal, fotel a kis területű lakásoknál azért szerencsés, mert áttekinthetővé, nagyobbá varázsolja a teret.
(Végén alaprajz található)

Iróasztal a hálóban
Erkély pihenő

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.