Hogyan dekorálj textúrákkal minimalista tereket?

A modern, minimalista felfogás lényege, hogy semmit nem teszünk feleslegesen a térbe, amire nincs szükség. Viszont amire szükség van, azt fel lehet dobni érdekes textúrákkal, anyagokkal, színekkel.
Ez a lakás egy nagyon jó példa arra, hogyan érdemes összeválogatni különböző kőhatásokat, fát, betont, márványt.
Ez a stílus egyértelműen nem való azoknak, akik nem szeretik az anyagok önálló szépségét. Aki viszont értékelni tudja, annak mindenképpen szerelem. A fények ugyanúgy a tervezés részét képezik, mint a színek vagy a textúrák. Elsőre talán puritánnak tűnhet, de érdemes megnézni, hogy milyen összeszedettséggel lettek kiválasztva a színek és az egymást érő felületek anyagai.
A modern terek egyik legnagyobb kihívása, hogy ezt a harmóniát megteremtsük. Érdemes emiatt az anyagok válogatásánál különös figyelmet fordítani arra, hogy mi kerül mi mellé, hiszen ezek összhatása adja majd a kontrasztjainkat és a harmóniát.

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.