Átlátható, egyterű modern lakás Thessalonikiben

Különleges tervezői ötlet volt egy 1930-as években épült lakás felújításánál a teljes tér egybenyitása. Minden belső teret megnyitottak a bejárat felé, és mindegyikük egy nagy, négyzet alakú szobában van. Ez a terem a nappalit, étkezőt, valamint a hálószobát tartalmazza, különlegesség, hogy a fürdőszoba a lakás közepén található, egy ívelt üvegfalon keresztül nyílik bejárat felé.
Térelválasztók fekete fémkerete, kerek belógó tükrök, a fehér falakkal kontrasztot alkotnak, amit rózsaszín és menta szintű bútorok tesznek még kellemesebbé.

Terazzo csempe padló, tölgyfapadló, szemben üveg térelválasztó, mögötte a fürdőszoba.
Csupa üveg mindenhol. Még a fürdőben is minden belátható, nincs intimitás.
Türkiz kanapé a fekete-fehér csíkos szőnyeg
A hálószobából kinézve a nappali felé
Üveg térelválasztós háló
Belógó kerek tükör - különleges megoldás
Lekerekített szekrény profilok az előtérben

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.