Ilyen egy átlátható ház - holland módra

Amszterdamtól nem messze, a gát mellett található ez a ház, amelynek bővítésénél kénytelen volt a tervező a geometriai formákhoz nyúlni. Amúgy sem szokatlan a holland lakásoknál a modern formák alkalmazása, itt a meglepő még az átláthatóság, amit azért függöny elhúzásával lehet korlátozni. A ház belsejében sok fa burkolatot, hatalmas ablakokat, természetes anyagokat találunk, ami kellemes, nyugodt érzéssel tölti el a lakókat.
Iroda- és TV-szoba a gát szintjén található, és egy széles lépcsőn keresztül elérhető a konyhával ellátott nappali, ahonnan kilátás nyílik a hátsó kertre és a szomszédos teraszra. Az első emeleten a családnak két gyerekszobája, két fürdőszobája és egy nagy hálószobája van, szintén kilátással a gátra.

Kandallós nappali
Kilátás a gátra

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.