Kislakás 27 m2-en - megfizethető design egy garzonlakásban

A bemutatott 27 m2-es garzon érdekessége a nappali-háló között elhelyezett esztétikus fa térelválasztó. Érdemes az alaprajzot is megnézni, mindennek van helye: praktikus konyha, étkező asztal, pici fürdő és a világos nappali, sőt még tárolóhelyek is vannak benne.
Rendszeresen felmerül a kérdés, hogyan különítsük el egy pici helyen a nappalit a hálótól? A fa színe tökéletesen illeszkedik a szoba kialakításához, és lehetővé teszi hogy a szűrt fény bejusson, intim hangulatot kölcsönözzön az alvóhelyiségnek. Ráadásul jó minta lehet arra, hogy akár örökölt bútorokkal is lehet izléssel lakást berendezni.
(Végén alaprajz!)

Praktikus kiskonyha
Garzon konyha teljes felszereléssel!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.