Loft lakás- tetőtérrel, Londonban

Loft stílusban felújított lakást mutatunk be.
Londonban ez a tetőtér egy régi ipari épület felújításával készült. A régi téglák és az eredeti Crittal ablakok tökéletesen illeszkednek a bútorok egyszerűségéhez, és kellemes benyomást keltenek a nyugalomról, amelyet monokróm színek is biztosítanak.
De mitől egyedi egy loft lakás, mik a jellemzői?
Egyre inkább népszerű manapság, amely egyfajta életstílust is jelent. Osztatlan, hatalmas terek, óriási ablakok, betonoszlopok, csővezetékek jelenléte, ezek ma már inkább a nagyvárosi élethez kapcsolódnak. Gyakran a privát terek, mint a fürdőszoba - sincsenek szeparálva. A kezdeteknél az első loftok nagyon olcsók voltak, hiszen felújított gyárépületeknél alkalmazták a 60-70-es években. Manapság viszont úgy tűnik, inkább a luxus kapcsolódik hozzá és azt látjuk, teljesen meghódította a világot.

Hatalmas terek, óriási ablakok.
Letisztult, díszítéstől mentes berendezés.
Minimál jellegű bútorok a kényelem szolgálatában.
Csövek, gerenda, nagy belmagasság. Fém és üveg bútorok, hűtő.
Két létrán egy festett ajtó - ez a loftos étkező, gurulós székekkel.
Minimál fürdő, ez tényleg nagyon egyszerűnek látszik.
Fém és üveg jellemzők a stílusra.
Olyan, mint egy régi műhely bejárata, ugye?

Még 11 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.