Akváriumi kékség egy kortárs loftban

Akváriumi kékség egy kortárs loftban intro_0

Egy régi borászházat alakítottak át modern lofttá, nem is akárhogyan. A Pézenas közelében található 263 négyzetméteres ingatlan a türkiz és lagúnakék színeket ötvözve, napsütötte órákban óceáni csendességre emlékeztet.
A bársony, türkiz kanapét jól kiegészítették a kék függönnyel, műanyag székekkel és emellé a szürke padló, a sárgás fa telitalálat. Világosságát, tágasságát méreteinek és fehér színének köszönheti, és hogy szellősen hagyták a tér nagy részét. Az ipari hatást megőrzik a lámpák, a fém korlát és tartó szerkezetek, a mennyezeten futó régi gerendák, illetve a tereket elválasztó fém keretes ablakok. Azonban sem a kényelemről, sem a luxusról nem kell lemondani sehol. Családi háznak, nyaralónak ez a ház igazán ideális.

Akváriumi kékség egy kortárs loftban full_0

Akváriumi kékség egy kortárs loftban full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.