Gyönyörű ház kockákból, egyszerűség kívül-belül

Gyönyörű ház kockákból, egyszerűség kívül-belül intro_0

Egyszerű megoldások, textúrák teszik hangulatossá ezt a két szintes lakást, ahol a fő látványosságot meghagyták az építészetnek. Kevés olyan megoldás lehet találni, ahol a külső megjelenés ennyire össze van hangolva a belső megjelenéssel. Az egyik legszimpatikusabb, hogy a terek nyitottak, folynak egymásba kívánság szerint. A konyhából nyíló kerti konyha folytatása az üvegfallal elválasztott nappalinak. A medencét pedig úgy tervezték, hogy a nappaliból közvetlenül rá lehet látni.
A kert nem túl nagy, de arra pont elég, hogy egy baráti beszélgetésre ki lehessen ülni. A belső tér pedig hívogató, ugyanakkor egyszerű és kényelmes. A látszó beton fal megadja a hangulatot mindenütt, és úgy fut kint, mint bent, összehozva a teret. A nyers beton szintén az egyszerűséget hangsúlyozza, és sehol nem látunk túldekorált tereket, mégis minden hangulatos és kellemes. A tervezők gyönyörűen összehozták az anyagokat és a tereket.

Gyönyörű ház kockákból, egyszerűség kívül-belül full_0

Gyönyörű ház kockákból, egyszerűség kívül-belül full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.