10 kortárs fürdőszoba, ami kilép a megszokottból

Teljesen más a megközelítés a fürdőszobákhoz ma, mint akár néhány évvel ezelőtt is. Megszoktunk a négyzet vagy téglalap alakú csempéket és nehéz kitörnünk abból, amit mindenütt látunk. Azonban érdemes új megoldásokhoz nyúlni, hiszen szívesen látjuk őket viszont még évekig, akkor is, ha csak éppen egy aktuális trendből választunk. A különleges és szép dolgoknak mindig helye van a szívünkben, függetlenül attól, hogy a trendet mikorra dátumozzák.
Hatszögletű burkolat, tapéta a zuhanyzóba? Teljesen fekete, metro csempe? Ezek a fürdők ki mertek törni a hétköznapokból.
Nézd meg ezeket a különleges, teljesen más szemlélettel kialakított fürdőszobákat, lehet, hogy ott van az, amire titkon éppen vágysz.

Egyszerűségével és természetközeliségével lenyűgöző ez a fürdőszoba. A titka a gyönyörű kád, és az epoxy vagy beton burkolatok. Jó példa ez a fürdőszoba a most kialakuló japandi stílusnak, ami ötvözi a japán egyszerűséget és természetközeliséget a skandináv stílus színeivel és modernségével.

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.