Éva tükörrel nagyobbított inspiráló kertje

Éva tükörrel nagyobbított inspiráló kertje intro_0

Éva és Matt Melbourne-ben élnek, három éve alakították ki ezt a különleges kertet.
A földszinten található a nappali-étkező és a nyitott konyha. A kert a nappalival szomszédos, ahová a tökéletes egybeolvadás érdekében teljes szélességben nyitható harmonika ajtókat helyeztek el. Ha az ajtók teljesen nyitottak, a nappali valójában sokkal nagyobbnak tűnik, szinte egybeolvad a kerttel. Éva úgy bútorozta a kertet, mint egy kinti, második nappalit. A hangsúlyt a kert középső részére helyezte a kerti bútorokkal. Modern, kényelmes kanapék, székek, amelyek stílusos fehér hajtű lábakból és sötét szürke párnákból állnak. Emellett két gyönyörű fehér kerti szék és egy kerek dohányzóasztal is található.
A nappaliban egy vonzó fapadlót választottak, amely a kertben gyönyörű, fából készült burkolattal folytatódik. A kert fekete kerítése 2,2 m magas, 3 cm széles és 3 cm mély fa lécekből készült.
A kert hátsó részén magas Gracilis bambusz növények kerültek rögzített fehér ládákba, amelyek egzotikus hangulatot adnak a kertnek. Bár a levelek néha nyáron esnek le, kevés törődést igénylő növények. Különleges, hogy nagy tükörfalat szereltek a bambusz növények mögé, ami ezáltal a növények mögött különleges teret, mélységet teremtett.
Ezeken a gyönyörű bambuszokon kívül a kertben különféle, különböző méretű cserepes kerti növényeket helyeztek el.

Éva tükörrel nagyobbított inspiráló kertje full_0

Éva tükörrel nagyobbított inspiráló kertje full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.