35 fantasztikus előszoba - képekkel

35 fantasztikus előszoba - képekkel intro_0

Előszoba kell - ez alap!
Mégis, ugye láttunk már olyan lakást, ahol beáldozták, zsugorodott, szinte eltűnt, kellett a hely másra? Ragaszkodjunk hozzá, akármekkora lesz a lakás, elég rossz érzés a cipőket hegyekbe halmozva látni, vagy a kabátokat a nappaliban, fotelre dobálva tárolni, ugye? A nagy gond, ha ezt már csak a beköltözés után vesszük észre, amikor már esélytelen változtatni.
Mit várunk el? Sokat!
Olyan, mint egy jól rendszerezett raktár, ahol minden olyan dolgot tárolunk, amelyek naponta szükségesek, például kulcsok, cipők, kabátok, hátizsákok, táskák, sálak, kesztyűk, sapkák stb. Jó, ha ülve vehetjük fel a cipőt, nem egy lábon ugrálva. És akkor még az évszakok változásáról nem is beszéltünk!
Mivel többnyire tárolóhelyiség, az emberek nem akarnak túl sokat költeni az építésére. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet stílusos és elegáns. Vannak elvárások, nézzük, milyen ötletekkel segít nekünk a magazin!

35 fantasztikus előszoba - képekkel full_0

35 fantasztikus előszoba - képekkel full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.