Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

6 költséghatékony, frissítő tipp zuhanyhoz

6 költséghatékony, frissítő tipp zuhanyhoz intro_0

Nem mindenkinek van lehetősége teljes felújításra, különösen, ha csak béreljük a lakást, ahol élünk. Azonban vannak egyszerű, nem túl költséges és főbérlőbarát megoldások kifejezetten zuhanyokhoz.

1. Új zuhanyfüggöny
Csodákra képes, különösen, ha kis területű a fürdőszoba. Nagy mintákat, különleges formákat vihetünk be az egyébként unalmas térbe.

2. Cseréld ki a zuhanyfejet
Nem túl nagy költség, mégis klasszisokkal élvezhetőbbé teszi a mindennapos tisztálkodást.

3. Fuga festés
Különösen, ha takaríthatatlan és tarthatatlan a fürdőszoba fugája, érdemes egy alapos tisztítást követően a fugát újraszínezni. A tiszta és koszos érzet közötti különbséget jelentheti.

4. Aromaterápia
Nem kell költséges megoldásokra gondolni, néhány csepp illóolaj képes a szaunák hangulatát meghozni. Az illatok nagyon sokat számítanak, érdemes eukaliptusz, citrom vagy narancs olajokkal kísérletezni.

5. Invesztálj tárolókba
Akár kosarak, kis szekrények, de azzal, hogy nincsenek folyton szem előtt a tubusok rengetegei, nem csupán a takarítást könnyítjük meg, de a rend érzetünkön is nagyon sokat segít.

6. Keress páraimádó növényeket
A pálmák és a trópusi növények különösen szeretik a fürdőszoba páráját, és nem csak a levegőt tisztítják, de látványosak is. Ha nincs ablakunk, akkor műanyagot viszont ne tegyünk, mert csak a por fog rajta megülni, az pedig plusz takarítással jár.

6 költséghatékony, frissítő tipp zuhanyhoz full_0

6 költséghatékony, frissítő tipp zuhanyhoz full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.