Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet intro_0

Mutatok néhány egyszerű, ámde mégis remek dekorációs tippet. 

Elsőnek itt vannak a fali képek, melyeket fúrás helyett egy kis falipolcra pakoltak fel. Előnye, hogy a képek rendkívül könnyen mindenféle fúrás-faragás nélkül variálhatóak kedvünk szerint.
A különböző témájú és színű képeket pedig az azonos keret és a fehér paszpartu teszi egységessé.

A második képen néhány vitrinben elhelyezett tárgyat látunk. Előnye, hogy felfogja a port, így ritkábban szükséges takarítani. És ha netán bármilyen kisállatot tartunk a lakásban, ő sem veri le az asztalról, polcról.

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet full_0

A következő jól bevált klasszikus a váza kompozíció festménnyel kombinálva. Rendkívül jól mutat minden otthonban, akár különböző vázákkal is. Festmény helyett pedig akár egy nagyobb tükröt is használhatunk letámasztva.

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet full_1

A festény önmagában is bárhol megállja a helyét. Egy jól kiválasztott festmény adhatja meg adott esetben a szóba fókuszpontját, melyre belépéskor szegeződik minden tekintet.

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet full_2

 Játszhatunk az azonos formájú lerakóasztalok színével, anyagával is.

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet full_3

Végezetül pedig minden tér éke: a szobanövény.

Néhány egyszerű és remek dekorációs ötlet full_4

Tovább az eredeti tartalomra: https://eenigwonen.nl

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a terek nemcsak esztétikailag, hanem funkcionálisan is megfelelően működjenek. Mit sem ér egy szépen berendezett tér, ha nem megfelelő az ergonómiája. Éppen ezért tartom legalább olyan fontosnak a műszaki tartalmat, mint a megjelenést.