Tanácsok a nappali megvilágítására

Tanácsok a nappali megvilágítására intro_0

A nappali az otthonunk szíve; egy olyan hely, ahol a pihenésé a főszerep, valamint egyúttal a közös családi programoknak is helyszíne lehet. Elengedhetetlen a helyiség helyes megvilágítása, így a posztban olyan tippeket gyűjtöttünk össze, amik ebben segítséget nyújtanak. Szó lesz a lámpák helyes elhelyezéséről, háttérvilágításokról, fontosabb terek kivilágításáról és még sok másról.

Tanácsok a nappali megvilágítására full_0

Tanácsok a nappali megvilágítására full_1

Tanácsok a nappali megvilágítására full_2

Tanácsok a nappali megvilágítására full_3

Tovább az eredeti tartalomra: http://www.decoratrix.com

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.