Rose gold, a tökéletes választás

 Két, alapjaiban skandináv stílusú otthonba néztünk be. Az elsőben a pasztell-rózsaszín és zöld visznek üde színt az enteriőrbe. Minden helyiségbe került valami réges-régi bútrodarab is, ami nagyszerű. Az étkező modern székei mellett egy-egy iskolai szék, a gyerekszobában régi, fa iskolapad jelentik ezeket. 

A második lakásban a rose gold kapott főszerepet, ami kiegészül sárgaréz elemekkel is, mint például a csodás mosogató. A rose gold legtöbbször diszkréten, szinte észrevétlenül van jelen, gondolok itt a szekrény süllyesztett fogantyúira. A hálóban és a fürdőben már sokkal hangsúlyosabb és magávalragadó látványt eredményez.

Rose gold, a tökéletes választás intro_0

Rose gold, a tökéletes választás full_0

Rose gold, a tökéletes választás full_1

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.