Hirdetés

Sanit INEO PLUS WC tartály a legkorszerűbb bovdenes öblítőtechnikával

A német Sanitärtechnik Eisenberg GmbH, röviden SANIT több mint 70 éve gyárt és fejleszt fürdőszobai berendezéseket, elsősorban WC tartályokat. A 3 németországi gyárában 400 munkatárs összesen 8000 féle terméket gyárt.

Az elmúlt 2 évtized egyik legsikeresebb innovációja a bovdenes vezérlésű falsík alatti WC tartályok kifejlesztése volt.

WC látványterv

A bovdenes öblítőrendszer azt jelenti, hogy rudazatok helyett tokozott, rozsdamentes kábel továbbítja az erőt a nyomólaptól az öblítőszelephez. Így a tartály és az előlap sokkal lazább, rugalmasabb kapcsolatban vannak egymással. Ennek a megoldásnak köszönhetően a designerek sokkal szabadabban tervezhetnek nyomólapokat, mivel a működtető gombok bárhol elhelyezhetők a nyomólap síkján.

Ezen kívül természetesen még számos előnyös műszaki tulajdonsággal rendelkezik:

 • Sokkal gyorsabb és egyszerűbb szerelni, karbantartani
 • Nincs szükség beállításra, után-állításra
 • Nagyon hosszú élettartam, biztos működés
bovdenes WC részei

Az INEO Plus 450 WC tartály a legújabb generációs univerzális modell.

 • Közel 100 féle nyomólappal szerelhető.
 • A legkorszerűbb bovdenes öblítéstechnika
 • Az illatosító tabletta adagolás felár nélkül elérhető
 • Szellőztető rendszerhez csatlakoztatható
 • Teljes hő- és hangszigetelés a tartályon.
 • A legkisebb nyomólap méret
 • Számos praktikus szerelő-barát megoldás
 • 6 év garancia
 • Alkatrész ellátás 15 évre visszamenőleg garantált

A bovdenes működtetés lehetővé teszi az érintésmentes vezérlést is. Az egyik legelegánsabb és kétség kívül a leghigiénikusabb előlap a fekete üveg SCOP.

A Sanit INEO termékcsoportban ezen kívül számos egyéb speciális kivitelű falsík alatti szerelőkeret található.

Létezik alacsony beépítésű (parapetes), lapos kivitel, de nemcsak a WC tartályokhoz, hanem vizeldékhez, mosdókhoz is rendelhető megfelelő INEO keret.

Kapcsolódó cikkek

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Szaniter szilikon használata a fürdőszobában

Ez a 3D animációs film a szaniter szilikon fürdőszobai használatát mutatja be.

5 fontos szempont a megfelelő WC kiválasztásához

Építkezésnél, lakásfelújítás során joggal merül fel bennük a kérdés: milyen szempontok alapján válasszunk WC csészét? Íme, a lefontosabbak öt pontban összefoglalva.

Belvárosi kislakás átalakítása – Merész ötletek keltek életre

A lehető legjobb térkihasználás volt a cél a Budapest belvárosában található lakás átalakítása során. Íme, egy látványos újjászületés tanulságos története.

Funkcionalitás és design a fürdőszobában

Használat szempontjából otthonunk egyik legnyilvánvalóbb helyisége a fürdőszoba. Rendeltetése egyértelmű, tehát az is világos mindenki számára, hogy melyek a legszükségesebb és kevésbé elvárt berendezési elemei. Ezen a ponton azonban érdemes meghaladni a száraz tárgyszerűséget, hiszen azt is joggal szeretnénk, hogy ez a helyiség esztétikus, – mi több – kellemes és korszerű legyen, tükrözze ízlésünket. A design tehát megkerülhetetlen, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a legkisebb helyiségből.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Működő design a Geberitnél

Újdonságok, innovációk a Geberittől

Ötletes berendezés kicsi fürdőszobákba

A panel- vagy garzon lakások kínzóan kis méretű fürdőszobái alaposan feladják a leckét, mikor a berendezésükre kerül a sor. Hogyan tömörítsünk mindent egyetlen talpalattnyi helyre úgy, hogy közben ne áldozzunk fel túl sokat a kényelemből és az esztétikumból? Mutatunk néhány okos megoldást!

Emco - A fürdőszobai kiegészítők és a rejtett tároló megoldások specialistája

Az emco Bad több mint 60 esztendeje a prémium piaci szegmensbe tartozó, csúcsminőségű, exkluzív fürdőszobai berendezési tárgyakat és kiegészítőket gyárt Lingenben, Németországban. A termékskálába kiegészítők, tükrös szekrények, funkcionális modulok, megvilágított és kozmetikai tükrök valamint mosdók és mosdóegység megoldások tartoznak.

A Kaldewei acél-zománc – egyedi alapanyag 30 éves garanciával

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyag neve: KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg – két autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják és mindkét alapanyag sajátos tulajdonsággal rendelkezik.