Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Exkluzív szériák a Duravittól

A DURAVIT márka közel 200 éves történelmével a szaniter iparág egyik élenjárója. Ismerje meg a 2020-as exkluzív szériáit!

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Happy d.2 plus

Happy d.2 plus

Plus a formákban és a színekben

Az eredendően ovális Happy D.2 klasszikus dizájnja az új kategória minden elemén végigfut. A pultra ültethető mosdó precíz vonalakkal, az egyedülálló pult a hozzájuk tökéletesen illeszkedő magas és félmagas szekrényekkel, illetve a kerek tükrök kombinációjával harmonikus fürdőszoba teret alkot.

Különböző formák és színek

A pultra ültethető mosdók a keskeny, karakterisztikus, vékony peremükkel, különböző formáikkal tökéletesen kombinálhatók a széria széles bútorválasztékával.

Új kerámia szín az Antracit Matt

Az új színvariációk, a finom Antracit Matt vagy a „Two-Tone”, azaz két szín kontrasztja (fényes fehér belül - Antracit matt kívül), a pultra ültethető mosdónak extra egyéniséget kölcsönöz.

Viu / XViu

Viu with Xviu

Üdvözöljük jövőbeli fürdőszobájában!

A Duravit és a sieger dizájn bemutatja azt az új komplett fürdőszoba kategóriát, mely előremutató, post-indusztriális eleganciájával minden benne lévő funkciót lefed.

Mi is az a Viu?

A Viu új fürdőszoba szériát a lágy, organikus formák és a precíz geometria ihlette. Szofisztikált részletek, az anyagok érdekes kombinációja, a tökéletes ábrázolás korábban elérhetetlennek tűnő szintje az utolsó részletig, ahol a komforthangsúlyos technológia és a harmonikus egész együtt jár…
Feltűnő ellentmondás: lágy, organikus formák és geometriák, precíz kontúrok, világos és sötét anyagok.

A széria fő jellegzetessége a két klasszikus alumínium profil szín (matt pezsgő és fekete), illetve a 34 attraktív bútor és 4 modern üvegbetét szín.

A szabadalmaztatott c-bonded technológia ikonikus megjelenésével kombinálja a kerámiát a fémmel. Különböző szögből a fém állvány 3 dimenziós lábai vizuálisan finom vonalakká alakulnak át. A tökéletesítés ezen szintje kiterjed a legapróbb részletekre is. A mosdó alján lévő akril panel elrejti a rögzítéseket, vezetékeket, így a gondosan kidolgozott technológia nem befolyásolja a dizájnt.

LUV

Az új dizájn nyelv, mely néha a tiszta vonalakról, néha az eleganciáról szól – de mindkettő önállóan is értelmezhető. Cecilie Manz - a Duravit első női dizájnere - a Skandináv eleganciát jelenti. Könnyedén túllép az északi egyszerűség és kortalanság, valamint az érzéki elegancia szemmel látható ellentétein.

LUV

Precíz élek, tiszta formák

A LUV széria pultra ültethető mosdói és kézmosói DuraCeram® anyagból készülnek, melyből különösen precíz élek és ovális formájú mosdótálak készíthetők finom, letisztult dizájnban. A mosdótálak csaplyuk nélküli és csaplyukas változatban is elérhetők, utóbbi egyidejűleg akár egy kis polc, szappan vagy egyéb kiegészítők tartójaként is szolgálhat. A kerámia lefolyófedél még inkább elegáns összhatást kölcsönöz a szériának.

Hosszú, pultra ültethető mosdótálak

LUV

Köszönhetően a vékony éleknek az ovális pultra ültethető mosdók nagy belső felülettel rendelkeznek. Ráadásul a klasszikus fehér variáció mellett a LUV mosdók külső palástjai további 3 extra színben is elérhetők: matt fehér, szürke és homok.
Különösen jól kombinálható a LUV bútor színeivel, így az eredmény teljességgel harmonikus benyomást kölcsönöz, megtartva a különleges skandináv dizájnt.

Időtálló és minimalista

LUV

A LUV széria bútorai anyagukban és színükben különösen finom érzést nyújtanak Cecilie Manz-tól. Az egy vagy két fiókos alsószekrények lábai állítható magasságúak. A tökéletesség jegyében a „tip-on” technológia gondoskodik a fiókok finom és halk nyitásáról, illetve csukásáról. A pakolást és rendszerezést megkönnyítő fiókrendezők tömör dió és juhar színben érhetők el. Az új színek: fehér, északi fehér, taupe, szatén kőszürke, világoskék és éjkék magas szintű, egyedi fürdőszoba dizájnt alkotnak.

Markáns pultok

A LUV széria pultjai kőkvarcból, illetve tömör amerikai dióból készülnek és egyénileg kombinálhatóak a bútor illetve a mosdótál színeivel. A finom élek szépen illeszkednek a mosdótálak ovális formáihoz és emellett a lágy vonalak az eleganciát és a könnyedséget erősítik.

Inipi B

Inipi B

Szaunaélvezet a legkisebb térben

A Duravit 2009-ben mutatta be az Inipit, a modern formatervezésű szaunát, mellyel a hagyományos izzasztófürdőt felköltöztették a pincéből és a modern fürdőszobában és lakótérben helyezték el. A DURAVIT az osztrák EOOS formatervezői trióval együttműködve folytatja ezt a trendet kisebb fürdőszobák vonatkozásában: az új Inipi B Super Compact szauna a legmagasabb formatervezői igények kielégítése mellett is nagyjából 120 x 120 cm területen akkora teret kínál, hogy egy személy kényelmesen elfér benne. A szauna így csaknem minden sarokban elhelyezhető, és kisméretű, városi lakásokban is elegendő teret hagy a pihentető wellneskörnyezethez.

A kisméretű Inipi B mellett a Duravit ráadásul egy nagyobb változatot is (kb. 240 x 120 cm) kifejlesztett. Az Inipi B így nem csupán az egyedülállók szaunával kapcsolatos álmait teljesíti, de éppúgy kielégíti két személy térigényét is, akik a szaunát fekve szeretnék élvezni.

Az kabin egyedisége a Duravitra jellemző, világos és egyszerű formában mutatkozik meg. Alapját egy fakeret alkotja, melynek elülső oldala üvegből készült. Optikailag a teljes technika rejtve marad. A kályha a szaunakövekkel egy fából készült fal mögött található.

Az Inipi B magasfényű fehér vagy sötét amerikai dió színben készült fakerete harmonikusan illeszti a szaunát a fürdőszobába vagy a lakótérbe. A szauna mindkét méretben, mind a sarokváltozatban, mind a fal elé szerelt változatban kapható. A nagyobb Inipi B szabadon, térbe is állítható. Egy gyakorlott szerelőnek ehhez hozzávetőlegesen két órára van szüksége.

Népszerűek a témában

A legmodernebb csaptelepekkel energiatakarékossá és fenntarthatóvá tehetjük otthonunkat

Modern mosdók különleges felülettel

Melyiket válasszam? Burkolt zuhanyzó vagy kőhatású zuhanytálca?