Hirdetés

Hansgrohe Rainfinity: egy igazán rendkívüli zuhanyélmény

Az innovatív technológia átfogó összetételének, elegáns kialakításának és kiváló minőségének köszönhetően a Rainfinity a zuhanyozás új dimenzióját nyitja meg. Homorú forma, újszerű falcsatlakozás, elegáns, matt fehér, modern felület és az egyszerűen strukturált vízsugártárcsa grafit szürkéje a fürdőszoba fénypontjává teszi a termékeket.

Zuhanyzó nő
Hansgrohe Rainfinity: egy igazán rendkívüli zuhanyélmény

Zuhanyzás egy teljesen új perspektívából

A Rainfinity, teste egészét tetőtől talpig vízbe borítja. Az innovatív falcsatlakozásnak köszönhetően a fejzuhany dőlésszögét 10 és 30 fok között lehet beállítani, garantálva ezzel a kényelmes zuhanyozási helyzetet, amely kívánt esetben szárazon hagyja arcát és haját. A zuhanyzás élményét tovább növeli a kissé homorú forma és a szilikongömböcskék diffúz elrendezése. Ez a kombináció biztosítja, hogy a vízpermet nem a szokásos módon korlátozódik a fejre és a vállakra, hanem lágyan beborítja testét vízzel.

Az eső még soha nem volt ilyen élénkítő

A Rainfinity fejzuhany három vízsugár módja révén a napi zuhany valóban rendkívüli zuhanyélménnyé válik. A PowderRain spray üzemmód mikrofinomságú cseppjeiben maximális relaxálhat. Több ezer csepp takarja be a testet egy víztakaróba – mintha egy érzéki, nyugodt wellness program. A vízsugártárcsa közepén található, az Intense PowderRain üzemmód koncentrált sugarával megkönnyíti a sampon öblítését. Az élénkítő RainStream kényezteti Önt, magas intenzitású vízsugara masszírozza a vállait és a hátát. A kézizuhanyban a RainStream és a MonoRail sugár között válthat, mely utóbbi megnyugtató regeneráló hatást fejt ki a karokon és a lábakon, célzott, erőteljes, Kneipp ihletésű fúvókákkal.

A zuhanyzás soha nem volt ilyen rendkívüli

A Rainfinity termékcsalád számos lehetőséget az Ön igényei szerint: falra vagy mennyezetre történő felszerelés, fej- vagy kézi zuhany, egy vagy három különböző vízsugárral, nagyméretű vagy geometriai rúd alakú kézizuhany – így a tervezési szabadságnak nincs vége. A termékcsaládhoz tartozik még egy Showerpipe - fej- és kézi zuhannyal - egy teljesen új formatervezési archetípus, praktikus polcokkal és különálló, falsík alatti vezérléssel. A beépített polccal ellátott vállzuhany nem csupán a fürdőszoba éke, hanem helyet biztosít minden piperecikkének is.

További információt az új Rainfinity zuhanycsaládról a www.hansgrohe.hu oldalon talál.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Takarékosság, minőség, dizájn – innovatív, pénztárcakímélő megoldások a fürdőszobában

Ha egy termék adott funkciót hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával, ráadásul jobb minőségben lát el, akkor nem sok érv szól amellett, hogy ne azt válasszuk. A Novaservis Metalia ECO+ termékcsaládja éppen ilyen. A cseh gyártó legújabb csaptelepei és zuhanyszettjei takarékos, egyben élményt is nyújtó fürdőszobai megoldásokat kínálnak, köszönhetően a beépített, szabályozható levegőztető perlátornak és a részletekben rejlő innovatív újításoknak.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.

Újgenerációs csaptelepek – innovációk, design, energiatakarékosság

A csaptelep a fürdőszoba és a konyha egyik legösszetettebb, kiválasztás szempontjából a legtöbb figyelmet igénylő eleme. A modern, 21. századi csaptelepek már olyan technikai újításokkal gazdagodtak, melyeknek köszönhetően méltán kerülnek az érdeklődés fókuszába.

Emco - A fürdőszobai kiegészítők és a rejtett tároló megoldások specialistája

Az emco Bad több mint 60 esztendeje a prémium piaci szegmensbe tartozó, csúcsminőségű, exkluzív fürdőszobai berendezési tárgyakat és kiegészítőket gyárt Lingenben, Németországban. A termékskálába kiegészítők, tükrös szekrények, funkcionális modulok, megvilágított és kozmetikai tükrök valamint mosdók és mosdóegység megoldások tartoznak.