Hansgrohe Rainfinity: egy igazán rendkívüli zuhanyélmény

Az innovatív technológia átfogó összetételének, elegáns kialakításának és kiváló minőségének köszönhetően a Rainfinity a zuhanyozás új dimenzióját nyitja meg. Homorú forma, újszerű falcsatlakozás, elegáns, matt fehér, modern felület és az egyszerűen strukturált vízsugártárcsa grafit szürkéje a fürdőszoba fénypontjává teszi a termékeket.

Zuhanyzó nő
Hansgrohe Rainfinity: egy igazán rendkívüli zuhanyélmény

Zuhanyzás egy teljesen új perspektívából

A Rainfinity, teste egészét tetőtől talpig vízbe borítja. Az innovatív falcsatlakozásnak köszönhetően a fejzuhany dőlésszögét 10 és 30 fok között lehet beállítani, garantálva ezzel a kényelmes zuhanyozási helyzetet, amely kívánt esetben szárazon hagyja arcát és haját. A zuhanyzás élményét tovább növeli a kissé homorú forma és a szilikongömböcskék diffúz elrendezése. Ez a kombináció biztosítja, hogy a vízpermet nem a szokásos módon korlátozódik a fejre és a vállakra, hanem lágyan beborítja testét vízzel.

Az eső még soha nem volt ilyen élénkítő

A Rainfinity fejzuhany három vízsugár módja révén a napi zuhany valóban rendkívüli zuhanyélménnyé válik. A PowderRain spray üzemmód mikrofinomságú cseppjeiben maximális relaxálhat. Több ezer csepp takarja be a testet egy víztakaróba – mintha egy érzéki, nyugodt wellness program. A vízsugártárcsa közepén található, az Intense PowderRain üzemmód koncentrált sugarával megkönnyíti a sampon öblítését. Az élénkítő RainStream kényezteti Önt, magas intenzitású vízsugara masszírozza a vállait és a hátát. A kézizuhanyban a RainStream és a MonoRail sugár között válthat, mely utóbbi megnyugtató regeneráló hatást fejt ki a karokon és a lábakon, célzott, erőteljes, Kneipp ihletésű fúvókákkal.

A zuhanyzás soha nem volt ilyen rendkívüli

A Rainfinity termékcsalád számos lehetőséget az Ön igényei szerint: falra vagy mennyezetre történő felszerelés, fej- vagy kézi zuhany, egy vagy három különböző vízsugárral, nagyméretű vagy geometriai rúd alakú kézizuhany – így a tervezési szabadságnak nincs vége. A termékcsaládhoz tartozik még egy Showerpipe - fej- és kézi zuhannyal - egy teljesen új formatervezési archetípus, praktikus polcokkal és különálló, falsík alatti vezérléssel. A beépített polccal ellátott vállzuhany nem csupán a fürdőszoba éke, hanem helyet biztosít minden piperecikkének is.

További információt az új Rainfinity zuhanycsaládról a www.hansgrohe.hu oldalon talál.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák