Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Emco - A fürdőszobai kiegészítők és a rejtett tároló megoldások specialistája

Az emco Bad több mint 60 esztendeje a prémium piaci szegmensbe tartozó, csúcsminőségű, exkluzív fürdőszobai berendezési tárgyakat és kiegészítőket gyárt Lingenben, Németországban. A termékskálába kiegészítők, tükrös szekrények, funkcionális modulok, megvilágított és kozmetikai tükrök valamint mosdók és mosdóegység megoldások tartoznak.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Prestige2 tükrös szekrény

Az energiahatékony LED-es világító tükör szekrény magas minőségű alumínium konstrukció. Beépítése lehetséges a klasszikus falra szerelhető módon - ekkor a szekrény oldala tükör-, vagy a falsíkba beépíthető. A szekrény belső hátfala is tükör, a 130 fokban nyitható ajtók is kívül és belül tükrösek. A szekrény belső elrendezését szabadon alakítjuk, ugyanis az üvegpolcok magasságát tetszőlegesen beállíthatjuk. A működtetés érintő kapcsolón keresztül történik. A LED világítás fényerőssége és színhőmérséklete is kedvünk szerint szabályozható. 40 lehetséges változat közül választhatunk a méretet és az ajtók elrendezését tekintve.

A szekrény különlegessége az úgynevezett emco világítási rendszer, amivel mindig egyedi, önnek megfelelő légkört teremthet. Az alkalmazás (APP), a vezérlő illetve az érintőképernyő segítségével a világítás melegségét és a fényerőt is tetszés szerint állíthatja be. A Prestige2 LED-világítású tükrös szekrényt párosítsa az új emco kozmetikai tükörrel vagy más Casambi-kompatibilis termékekkel. Az emco világítási rendszer elemei – akár külön-külön, akár szinkronizáltan – most minden egyes napra, sőt, minden egyes napszakra korlátlan megvilágítási lehetőségeket kínálnak Önnek.

Prestige2 tükrös szekrény

Asis 300 funkcionális modul

Ezt a sorozatot a sokszínűség jellemzi. A különféle méretű szekrénymodulok helytakarékos megoldásokat, a fürdőszoba számára a legjobb tárolási és helykihasználási lehetőséget kínálják. Süllyesztett változatban a modulok szinte síkban beépíthetők a falba. Legyen szó akár a szekrénymodulról legalább négy üvegpolccal, LED-es világítással és a kívül és belül tükör ajtóval. Jellegzetes eleme a szériának a közösségi felhasználások során szükséges gyűrtpapír adagoló és szemetes, vagy a kleenex tartó, hajszárító és intim szemetes modul is. Ezen modulok frontja fehér vagy fekete üveg, a keret pedig króm vagy alumínium színben rendelhető.

Asis 300 funkcionális modul

Asis 150 funkcionális modul

Ezt a sorozatot a sokoldalúság jellemzi.  Az asis 150 moduljai jól illeszthetőek a fürdőszoba többi berendezéseihez, pl. a WC tartályok nyomólapjának anyagához és színéhez. A sorozat megoldást kínál a vendég WC modulon keresztül a a WC-papír és WC-kefekészletek moduljáig többféle kialakításban és méretben. Például  a 654 mm magasságú modult az ablakpárkányok alá történő beépítésre tervezték. A modulok frontja itt is fehér vagy fekete üveg, a keret pedig króm vagy alumínium színű lehet.

Asis 150 funkcionális modul

Liaison kiegészítő család

A termékcsalád a megújítása után 25 terméket tartalmaz, amelyeket közvetlenül a falra lehet felszerelni vagy a négy sínrendszer (358 mm, 468 mm, 673 mm, 1003 mm) egyikébe integrálni. A család legfontosabb eleme az új, egykezes folyékony szappanadagoló tároló polccal. A terméket kiváló minőségű adagoló technológia és kristályüvegből készült üvegtartály jellemzik. Ezenkívül egy finom mélyedést dolgoztak ki a szappanadagolójának tetején, amelyre gyűrűk vagy órák helyezhetők kézmosáskor. Egy másik figyelemfelkeltő termék a fedéllel vagy fedél nélkül kapható WC papírtartó, amelyben a termékcsalád feltűnő, szögletes kialakítása is egyre inkább kifejeződik. Ha megfelelő megoldást keres akár a mosdójához, WC és bidéjéhez, fürdőkádjához vagy zuhanyzójához - az emco segítségével minden funkcióhoz megtalálhatja a megfelelő terméket.

Liaison kiegészítő család

Népszerűek a témában

Premium Pro zuhanyzócsalád: klasszikus elegancia a 21. század műszaki innovációival

Milyen jelzéseket keressen a katalógusban, ha néhány mozdulattal tisztán tartható zuhanykabint szeretne?

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak