Hirdetés

Meyou, avagy lakhely házi kedvencünknek

Végre megérkezett egy hiánypótló darab a design iránt elkötelezett macskatulajdonosoknak, és ezúttal a funkcionalitást iránti vágyat sem kell feladni. A francia tervezőpáros, Aude Sanchez és Guillaume Gadenne megalkotta a Meyou nevű macskaház kollekciót, mely küllemével tökéletesen beleillik bármelyik enteriőrbe.


A Meyou macskaház ötlete onnan indult, hogy a tervezők egy olyan fekhelyet kívántak megalkotni kedvencüknek, mely a cicus minden pihenés iránti igényét kiszolgálja – és mint tudjuk, a macskák ebben nagyok. Így tehát extra kényelmes és minden oldalról jól körbehatárolt kis kuckó, mely ráadásként még remek kilátóhely is. Ezt vegyítették a saját esztétika és design iránti igényükkel, míg végül megszületett ez a formabontó kollekció. Nos, elmondhatjuk, hogy tökéletesen sikerült a terv.

The Ball macskaház

 

The Cube macskaház

 

The Bed macskaház

Három kuckó közül is válogathat az, akinek megtetszettek ezek a cicaházak. The Cube (A kocka), egy miniatűr barlang gyapjúból, melyet egy fémrudakból álló kocka határol. The Ball (A ladba), mely nagyon hasonlít az előbbire, annyi eltéréssel, hogy ez falábakon áll. Végül The Bed (Az ágy), mely egy kényelmes aprócska ágyat kínál a cicáknak a magasban, ahol jó rálátást kapnak a területükre.

A kollekció darabjai natúr színekben érhetők el, így egészen biztosan mindenki megtalálja a legmegfelelőbb cicaházat, mely maximálisan kiszolgálja a kis kedvencek igényeit és a gazdi otthonát is feldobja egyedi megjelenésével.

The Ball macskaház

 

Aude Sanchez és Guillaume Gadenne, a Meyou kollekció tervezői

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák