Hirdetés

Laminált padló kedvező áron

Az Egger idei kollekcióját a kiváló minőség, hitelesített termelési folyamat és fenntarthatóság jellemzi. A kollekció kedvező áras lamináltpadlóinak minden előnyéről bárki meggyőződhet, ha figyelmét az Egger Euro Click termékcsaládjára fordítja.

Szakmai információk

Az Egger Euro Click termékcsalád négy alcsaláddal rendelkezik, melyeket a laminált padlók vastagsága, kopásállósági osztálya és fózoltsága szerint különböztetünk meg. Ezek az Euro Click 7/31; Euro Click 8/31; Euro Click 8/31 fózolt és Euro Click 8/32 termékcsalád. Mit jelent a 7 és a 8? A számok a laminált padlók vastagságát tükrözik mm-ben kifejezve. A 31, 32 számok mutatják a leendő laminált padló kopásállóságát. Ezenkívül érdemes megemlíteni a szóban forgó padlókra vállalt 10, illetve egyes padlók esetében a 13 év garanciát is. 

Világos árnyalatok – a letisztultság jegyében

Manapság egyre divatosabbak a világos árnyalatú melegburkolatok. A laminált padlók világos színei remekül kombinálhatóak bizonyos lakberendezési stílusokkal, a végeredmény pedig egy meleg, barátságos hangulatú otthon. A világos árnyalatú laminált padlók kedveltek gyerekszobák burkolására is.

Egger laminált padló

Közepes árnyalatok – minden stílushoz

A közepes árnyalatú laminált padlók kínálata gazdag, ennek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző terméket.

A közepes árnyalat választása biztonságos lépés, hiszen számtalan stílushoz illeszthető, ezután bátran variálhatunk otthonunk további berendezéseivel.

Egger laminált padló

Sötét árnyalatok – nem csak bátraknak

A sötét árnyalatú laminált padló nem kizárólag a bátrak választása. Bárki nyugodtan kísérletezhet vele. Ha megfelelő körültekintéssel választjuk a sötét árnyalatú laminált padlót és otthonunk minden szegletét gondosan megtervezzük, nem kell aggódnunk. A végeredmény egy lenyűgöző, összhangban pompázó, elegáns otthon lesz.

Egger laminált padló

forrás: Dreamfloor

Kapcsolódó cikkek

Valódi fa! - Miért válasszunk trópusi fa előlapot fürdőkádunkhoz?

A természetes anyagok alkalmazásával kiemelhetjük fürdőszobánk eleganciáját. Az M-Acryl trópusi fa kádelőlapjainak köszönhetően fahatású burkolat helyett már igazi fát is választhatunk. A végeredmény pedig időtálló, vízálló felület és az egyedülálló látvány.

9 kérdés és válasz a burkolatokról – A legfontosabb tudnivalók kiválasztástól a kivitelezésig

Gyakran azt is nehéz eldönteni, hogy hideg- vagy melegburkolatot válasszunk-e, hiszen már az sem kőbevésett szabály, hogy hova, mi való. És akkor még nem beszéltünk a színekről, felületekről, méretekről, formákról, a fektetés módjáról, a felületek előkészítéséről. Aki burkolat választás előtt, vagy éppen a munka kellős közepén áll, ritkán biztos a dolgában. Íme, néhány szakértő tanács a Terrakotta Csempecentrum jóvoltából magabiztosoknak, eltökélteknek és bizonytalanoknak.

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.

A stílusos és időtálló készparketta

Ha melegburkolatról van szó, a parketta az elegancia és az otthonosság szinonimája. A környezetbarát technológiával készülő modern készparketták számos előnyös tulajdonságuk mellett a fa természetes látványát hozzák a belső terekbe.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok a homlokzatokon és a tetőkön egyaránt jól alkalmazhatók.

A stílusos és időtálló készparketta – felhasználás, karbantartás, trendek

A parketta a klasszikusnak számító melegburkolatok között az eleganciát, az otthonosságot képviseli, de nem csupán tradicionális megjelenésű, hanem modern, vagy minimalista stílusú enteriőrökbe is jól illik. A karbantartást, a felhasználás lehetőségeit, határait azonban fontos ismernünk.