Hirdetés

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Hol vásárolhatom meg a terméket?

Manapság már egyszerűen elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével a falazat, vagy a lépcső építése kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek ebből a szempontból a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.
Leier
A méretre szabott, méretpontos kéregfal elemekkel a teherhordó-, térelválasztó, pince, liftakna és támfalak építése gyorsan, minőségi kivitelben megoldható. Az ily módon épített monolitikus falszerkezet a helyszínen zsaluzott vasbeton falakhoz hasonlóan viselkedik, de minőségénél és felhasználásánál fogva sokkal több annál.
Leier
A tartós, kiváló minőségű tömörfal elemek gyors, megszakítás nélküli építést tesznek lehetővé. A munka során nincs szükség külön zsaluzatra, vasalásra, a nagyméretű falpanelek folyamatos egymás mellé építésével gyorsan kialakítható a teljes faltest. Az elektromos és gépészeti elemek előkészítésének lehetősége ugyancsak adott.
Leier
A kéregfal elemek az egyedi gyártás következtében szinte bármely falszerkezet építésére, vakolás nélkül felhasználhatók. A támfalelemek különösen alkalmasak ipari és mezőgazdasági épületek kialakításánál. Elrendezésük igény szerint változtatható, elhelyezésük után azonnal, teljes magasságukban terhelhetők, kiegészítő támasztószerkezetet nem igényelnek.
Leier
A mobil elválasztó- és támfalak az építési területek és a mellettük zajló forgalom ideiglenes elválasztására szolgálnak és Durisol® zajcsillapító borítással is készülhetnek.
Leier
Az előregyártott lépcsőkre jellemző, hogy elhelyezésük után a szerkezet azonnal használatba vehető. Alkalmazásuk gazdaságos, hiszen nincs szükség zsaluzásra és az előregyártott termékek minden előnyét magukban hordozzák. Egyenes, illetve húzott karú kivitelben készülnek.
Leier
A LEIER előregyártott betonelemei lehetővé teszik az egyedi kialakíthatóságot és a kötetlenebb tervezést.
Leier

Hol vásárolhatom meg a terméket? Több Leier termék

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A kivitelezésben manapság a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek. Szerencsére már elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével például a falazás, vagy a lépcsőépítés kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.

Mikor szükséges kéményt cserélni?

Amint véget ért a fűtési szezon, érdemes átvizsgálni minden, a fűtéshez kapcsolódó készüléket, különös tekintettel a kéményre, mely indokolatlanul elhanyagolt része ennek a területnek. Pedig a nem megfelelően működő kémény sok kellemetlenség okozója lehet!

Magaságyás, a kertészkedés új formája

Sokan szívesen kertészkednének, nevelnének növényeket, gondoznának konyhakertet, de vagy a kert hiánya, a nem megfelelő minőségű talaj, a kevés hely, esetleg valamilyen mozgásbeli korlátozottság akadályt gördít eléjük. Ezek a problémák egy magaságyás segítségével egyszerűen megoldhatók.

Zajárnyékoló falakkal őrizhetjük meg legjobban otthonunk csendjét

Az egészségkárosító zajok elleni hatékony megoldást a zajárnyékoló falak alkalmazása jelentheti.

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Üvegkorlát – elegancia kül- és beltéren

Az üvegkorlát nagyon népszerűvé vált a modern épített környezetünkben. Nyilván ennek lehetőséget ad az egyre korszerűbb és biztonsági tényezőket is teljesítő üveggyártási technológia.

Térnyerés galériával

A galéria a lakáson belüli térnyerés talán a leggyakrabban alkalmazott módja. A helyiség légterének részleges (az alapterület legfeljebb 75%-a), vízszintesen épített szerkezettel történő megosztásával kialakított új szint. Így bővíthetjük a lakható területet, ezáltal nő a lakásunk értéke is. A galériát legtöbben hálóhelynek szokták használni.