Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Manapság már egyszerűen elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével a falazat, vagy a lépcső építése kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek ebből a szempontból a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.
Leier
A méretre szabott, méretpontos kéregfal elemekkel a teherhordó-, térelválasztó, pince, liftakna és támfalak építése gyorsan, minőségi kivitelben megoldható. Az ily módon épített monolitikus falszerkezet a helyszínen zsaluzott vasbeton falakhoz hasonlóan viselkedik, de minőségénél és felhasználásánál fogva sokkal több annál.
Leier
A tartós, kiváló minőségű tömörfal elemek gyors, megszakítás nélküli építést tesznek lehetővé. A munka során nincs szükség külön zsaluzatra, vasalásra, a nagyméretű falpanelek folyamatos egymás mellé építésével gyorsan kialakítható a teljes faltest. Az elektromos és gépészeti elemek előkészítésének lehetősége ugyancsak adott.
Leier
A kéregfal elemek az egyedi gyártás következtében szinte bármely falszerkezet építésére, vakolás nélkül felhasználhatók. A támfalelemek különösen alkalmasak ipari és mezőgazdasági épületek kialakításánál. Elrendezésük igény szerint változtatható, elhelyezésük után azonnal, teljes magasságukban terhelhetők, kiegészítő támasztószerkezetet nem igényelnek.
Leier
A mobil elválasztó- és támfalak az építési területek és a mellettük zajló forgalom ideiglenes elválasztására szolgálnak és Durisol® zajcsillapító borítással is készülhetnek.
Leier
Az előregyártott lépcsőkre jellemző, hogy elhelyezésük után a szerkezet azonnal használatba vehető. Alkalmazásuk gazdaságos, hiszen nincs szükség zsaluzásra és az előregyártott termékek minden előnyét magukban hordozzák. Egyenes, illetve húzott karú kivitelben készülnek.
Leier
A LEIER előregyártott betonelemei lehetővé teszik az egyedi kialakíthatóságot és a kötetlenebb tervezést.
Leier
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás: Budapest, január 17-19.

Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk önnek. Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen!

Biztonságos és esztétikus kültéri lépcsők – Típusok, anyagok, kialakítás

Ha a telkünk már néhány 10 cm-nél több szintkülönbségeket tartalmaz, akkor szükséges a személyi közlekedés kiszolgálására a lépcsők kialakítása. Hideg évszakban a lépcsőn való járás biztonságosabb, mint a lejtő, főként, ha a lejtés 15% felett van.

Mire jó a klinkertégla?

Majd’ 5000 éve ismerjük és használjuk a különféle agyagtéglákat, mígnem a technika fejlődésével, a magas hőfokon égetéssel megszülethetett a nagy keménységű klinkertégla. A lényeges különbségeket az eltérő égetési hőmérséklet adja, melynek számos előnyét megtapasztalhatjuk az alkalmazás során.

Jó gyakorlatok építkezésben, felújításban 3. rész - A komplett szigetelés

Felújításnál és új építkezésnél is cél a maximális energiahatékonyság, új építésű épületek esetében a „közelnulla” standard elérése.

Jó gyakorlatok építkezésben, felújításban 1. rész - A falazat

A fal az egyik legfontosabb része az épületeinknek, nem mindegy, hogyan, miből, mennyiből és kivel húzzuk fel azokat. Azt tudta, hogy tévhiten alapulva hazánkban a lakosság hibásan “vastag fal – vékony szigetelés” elven építkezik?

Vásároljon építőanyagot online!

Szinte mindent meg tudunk vásárolni online, miért éppen az építőanyag lenne ez alól kivétel? Egyszerű, időtakarékos és kényelmes megoldás.

Építkezés menete - Házépítés lépésről lépésre

Cikksorozatunkkal átfogó képet nyújtunk az építkezés folyamatáról, annak különös figyelmet érdemlő momentumairól, így elkerülhető, hogy a helytelen kivitelezés kárt és bosszúságot okozzon. Elsőként az alapozás lényegi kérdéseit tekintjük át.

Várépítő pályázat 2017 - Építőanyag gyermek-intézményeknek és műemlékeknek

Jövő héttől nyújthatják be igényeiket a Várépítő pályázaton a nettó 16 millió forintnyi építőanyagra és készpénzre azok a gyermekintézmények és műemlékek, melyek idén beruházást terveznek. A tetőfelújításhoz, homlokzati hőszigeteléshez és homlokzatképzéshez, gépészeti felújításhoz és beltéri felújításokhoz igényelhető építőanyagokat és szolgáltatást 16 építőanyag gyártó cég adta össze.

Otthon őszi hangulatban

Évszak váltáskor érdemes újrahangolni otthonunkat az adott évszak színei, jellemző formái segítségével. Íme, néhány tipp a hangulat teremtéshez.