Hirdetés

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Hol vásárolhatom meg a terméket?

Manapság már egyszerűen elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével a falazat, vagy a lépcső építése kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek ebből a szempontból a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.
Leier
A méretre szabott, méretpontos kéregfal elemekkel a teherhordó-, térelválasztó, pince, liftakna és támfalak építése gyorsan, minőségi kivitelben megoldható. Az ily módon épített monolitikus falszerkezet a helyszínen zsaluzott vasbeton falakhoz hasonlóan viselkedik, de minőségénél és felhasználásánál fogva sokkal több annál.
Leier
A tartós, kiváló minőségű tömörfal elemek gyors, megszakítás nélküli építést tesznek lehetővé. A munka során nincs szükség külön zsaluzatra, vasalásra, a nagyméretű falpanelek folyamatos egymás mellé építésével gyorsan kialakítható a teljes faltest. Az elektromos és gépészeti elemek előkészítésének lehetősége ugyancsak adott.
Leier
A kéregfal elemek az egyedi gyártás következtében szinte bármely falszerkezet építésére, vakolás nélkül felhasználhatók. A támfalelemek különösen alkalmasak ipari és mezőgazdasági épületek kialakításánál. Elrendezésük igény szerint változtatható, elhelyezésük után azonnal, teljes magasságukban terhelhetők, kiegészítő támasztószerkezetet nem igényelnek.
Leier
A mobil elválasztó- és támfalak az építési területek és a mellettük zajló forgalom ideiglenes elválasztására szolgálnak és Durisol® zajcsillapító borítással is készülhetnek.
Leier
Az előregyártott lépcsőkre jellemző, hogy elhelyezésük után a szerkezet azonnal használatba vehető. Alkalmazásuk gazdaságos, hiszen nincs szükség zsaluzásra és az előregyártott termékek minden előnyét magukban hordozzák. Egyenes, illetve húzott karú kivitelben készülnek.
Leier
A LEIER előregyártott betonelemei lehetővé teszik az egyedi kialakíthatóságot és a kötetlenebb tervezést.
Leier

Hol vásárolhatom meg a terméket? Több Leier termék

Kapcsolódó cikkek

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Üvegkorlát – elegancia kül- és beltéren

Az üvegkorlát nagyon népszerűvé vált a modern épített környezetünkben. Nyilván ennek lehetőséget ad az egyre korszerűbb és biztonsági tényezőket is teljesítő üveggyártási technológia.

Térnyerés galériával

A galéria a lakáson belüli térnyerés talán a leggyakrabban alkalmazott módja. A helyiség légterének részleges (az alapterület legfeljebb 75%-a), vízszintesen épített szerkezettel történő megosztásával kialakított új szint. Így bővíthetjük a lakható területet, ezáltal nő a lakásunk értéke is. A galériát legtöbben hálóhelynek szokták használni.

Biztonságos és esztétikus kültéri lépcsők – Típusok, anyagok, kialakítás

Ha a telkünk már néhány 10 cm-nél több szintkülönbségeket tartalmaz, akkor szükséges a személyi közlekedés kiszolgálására a lépcsők kialakítása. Hideg évszakban a lépcsőn való járás biztonságosabb, mint a lejtő, főként, ha a lejtés 15% felett van.

Mire jó a klinkertégla?

Majd’ 5000 éve ismerjük és használjuk a különféle agyagtéglákat, mígnem a technika fejlődésével, a magas hőfokon égetéssel megszülethetett a nagy keménységű klinkertégla. A lényeges különbségeket az eltérő égetési hőmérséklet adja, melynek számos előnyét megtapasztalhatjuk az alkalmazás során.

Jó gyakorlatok építkezésben, felújításban 1. rész - A falazat

A fal az egyik legfontosabb része az épületeinknek, nem mindegy, hogyan, miből, mennyiből és kivel húzzuk fel azokat. Azt tudta, hogy tévhiten alapulva hazánkban a lakosság hibásan “vastag fal – vékony szigetelés” elven építkezik?

Építkezés menete - Házépítés lépésről lépésre

Cikksorozatunkkal átfogó képet nyújtunk az építkezés folyamatáról, annak különös figyelmet érdemlő momentumairól, így elkerülhető, hogy a helytelen kivitelezés kárt és bosszúságot okozzon. Elsőként az alapozás lényegi kérdéseit tekintjük át.

Otthon őszi hangulatban

Évszak váltáskor érdemes újrahangolni otthonunkat az adott évszak színei, jellemző formái segítségével. Íme, néhány tipp a hangulat teremtéshez.

Mire jó a régi tégla?

A régi, címeres vagy bontott téglák újrahasznosítása úgy tűnik, hogy több múló divatnál. Sokan rajongással tekintenek a patinás építőanyagra és számtalan ötlet adódik a látványos újrafelhasználásra. Csupán azt kell tudnunk, hova és hogyan lehet ezeket alkalmazni.