Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Hol vásárolhatom meg a terméket?

Manapság már egyszerűen elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével a falazat, vagy a lépcső építése kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek ebből a szempontból a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.
Leier
A méretre szabott, méretpontos kéregfal elemekkel a teherhordó-, térelválasztó, pince, liftakna és támfalak építése gyorsan, minőségi kivitelben megoldható. Az ily módon épített monolitikus falszerkezet a helyszínen zsaluzott vasbeton falakhoz hasonlóan viselkedik, de minőségénél és felhasználásánál fogva sokkal több annál.
Leier
A tartós, kiváló minőségű tömörfal elemek gyors, megszakítás nélküli építést tesznek lehetővé. A munka során nincs szükség külön zsaluzatra, vasalásra, a nagyméretű falpanelek folyamatos egymás mellé építésével gyorsan kialakítható a teljes faltest. Az elektromos és gépészeti elemek előkészítésének lehetősége ugyancsak adott.
Leier
A kéregfal elemek az egyedi gyártás következtében szinte bármely falszerkezet építésére, vakolás nélkül felhasználhatók. A támfalelemek különösen alkalmasak ipari és mezőgazdasági épületek kialakításánál. Elrendezésük igény szerint változtatható, elhelyezésük után azonnal, teljes magasságukban terhelhetők, kiegészítő támasztószerkezetet nem igényelnek.
Leier
A mobil elválasztó- és támfalak az építési területek és a mellettük zajló forgalom ideiglenes elválasztására szolgálnak és Durisol® zajcsillapító borítással is készülhetnek.
Leier
Az előregyártott lépcsőkre jellemző, hogy elhelyezésük után a szerkezet azonnal használatba vehető. Alkalmazásuk gazdaságos, hiszen nincs szükség zsaluzásra és az előregyártott termékek minden előnyét magukban hordozzák. Egyenes, illetve húzott karú kivitelben készülnek.
Leier
A LEIER előregyártott betonelemei lehetővé teszik az egyedi kialakíthatóságot és a kötetlenebb tervezést.
Leier

Hol vásárolhatom meg a terméket? Több Leier termék

Kapcsolódó cikkek

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Üvegkorlát – elegancia kül- és beltéren

Az üvegkorlát nagyon népszerűvé vált a modern épített környezetünkben. Nyilván ennek lehetőséget ad az egyre korszerűbb és biztonsági tényezőket is teljesítő üveggyártási technológia.

Térnyerés galériával

A galéria a lakáson belüli térnyerés talán a leggyakrabban alkalmazott módja. A helyiség légterének részleges (az alapterület legfeljebb 75%-a), vízszintesen épített szerkezettel történő megosztásával kialakított új szint. Így bővíthetjük a lakható területet, ezáltal nő a lakásunk értéke is. A galériát legtöbben hálóhelynek szokták használni.

Biztonságos és esztétikus kültéri lépcsők – Típusok, anyagok, kialakítás

Ha a telkünk már néhány 10 cm-nél több szintkülönbségeket tartalmaz, akkor szükséges a személyi közlekedés kiszolgálására a lépcsők kialakítása. Hideg évszakban a lépcsőn való járás biztonságosabb, mint a lejtő, főként, ha a lejtés 15% felett van.

Mire jó a klinkertégla?

Majd’ 5000 éve ismerjük és használjuk a különféle agyagtéglákat, mígnem a technika fejlődésével, a magas hőfokon égetéssel megszülethetett a nagy keménységű klinkertégla. A lényeges különbségeket az eltérő égetési hőmérséklet adja, melynek számos előnyét megtapasztalhatjuk az alkalmazás során.

Jó gyakorlatok építkezésben, felújításban 3. rész - A komplett szigetelés

Felújításnál és új építkezésnél is cél a maximális energiahatékonyság, új építésű épületek esetében a „közelnulla” standard elérése.

Jó gyakorlatok építkezésben, felújításban 1. rész - A falazat

A fal az egyik legfontosabb része az épületeinknek, nem mindegy, hogyan, miből, mennyiből és kivel húzzuk fel azokat. Azt tudta, hogy tévhiten alapulva hazánkban a lakosság hibásan “vastag fal – vékony szigetelés” elven építkezik?

Vásároljon építőanyagot online!

Szinte mindent meg tudunk vásárolni online, miért éppen az építőanyag lenne ez alól kivétel? Egyszerű, időtakarékos és kényelmes megoldás.

Építkezés menete - Házépítés lépésről lépésre

Cikksorozatunkkal átfogó képet nyújtunk az építkezés folyamatáról, annak különös figyelmet érdemlő momentumairól, így elkerülhető, hogy a helytelen kivitelezés kárt és bosszúságot okozzon. Elsőként az alapozás lényegi kérdéseit tekintjük át.