Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Saját sziget, ahol akarod

„Ha megnyerném a lottó ötöst, vennék egy saját szigetet!”- álmodozik néha az ember. Igen ám, de annyi gyönyörű hely van a világon, mégis hol lenne az a tökéletes sziget?

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Luxus és fényűzés

Ha esetleg utolér valakit a szerencse, ezen már nem kell többet gondolkodnia, hiszen a brit Yacht Island Designs tervezőiroda megtervezte és megvalósította a luxusimádók álmát, egy trópusi szigetet idéző jachtot.

Luxus hajó felülnézetből

Nyaralás a Maldív szigeteken? Vagy talán inkább a Karib tenger hangulata vonzó? Esetleg Tahiti csodás tájait fedeznénk fel? Ezzel a minden luxus igényt kielégítő fényűző jachttal akármelyik szigetcsoport körbeutazható anélkül, hogy idegen szállodákhoz kéne alkalmazkodnunk.

Vulkán a fedélzeten

A 90 méter hosszú úszó álomszigeten egy vulkánból folyik alá a medencékbe a víz, a stégeken garantáltan nincs tömeg, a 4 VIP lakosztályban pedig vendégeket is fogadhatunk.

És ha netán a fürdőzést és a napsütést már meguntuk, akkor nyugodtan hűsölhetünk a mozi, könyvtár, játék vagy konditerem valamelyikében.

Privát stég

A zavartalan szórakozás és pihenés tehát biztosan garantált. S bár a magyar embernek a Balaton a Riviéra, egy lottószelvényt azért nem árt alkalmanként feladni. Sosem lehet tudni…