Saját sziget, ahol akarod

„Ha megnyerném a lottó ötöst, vennék egy saját szigetet!”- álmodozik néha az ember. Igen ám, de annyi gyönyörű hely van a világon, mégis hol lenne az a tökéletes sziget?

Luxus és fényűzés

Ha esetleg utolér valakit a szerencse, ezen már nem kell többet gondolkodnia, hiszen a brit Yacht Island Designs tervezőiroda megtervezte és megvalósította a luxusimádók álmát, egy trópusi szigetet idéző jachtot.

Luxus hajó felülnézetből

Nyaralás a Maldív szigeteken? Vagy talán inkább a Karib tenger hangulata vonzó? Esetleg Tahiti csodás tájait fedeznénk fel? Ezzel a minden luxus igényt kielégítő fényűző jachttal akármelyik szigetcsoport körbeutazható anélkül, hogy idegen szállodákhoz kéne alkalmazkodnunk.

Vulkán a fedélzeten

A 90 méter hosszú úszó álomszigeten egy vulkánból folyik alá a medencékbe a víz, a stégeken garantáltan nincs tömeg, a 4 VIP lakosztályban pedig vendégeket is fogadhatunk.

És ha netán a fürdőzést és a napsütést már meguntuk, akkor nyugodtan hűsölhetünk a mozi, könyvtár, játék vagy konditerem valamelyikében.

Privát stég

A zavartalan szórakozás és pihenés tehát biztosan garantált. S bár a magyar embernek a Balaton a Riviéra, egy lottószelvényt azért nem árt alkalmanként feladni. Sosem lehet tudni…

Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Naomi Campbell szeme fénye

A világhírű modell egy igazán különleges luxusvillát kapott ajándékba orosz kedvesétől. A pazar szülinapi ajándék ugyanis az óegyiptomi Hórusz szem szimbólumot formázza...

Lenyűgöző cipellő alakú kád

Ezt a páratlan és nőies remekművet Massimiliano Della Monaca olasz tervező álmodta meg. A Sicis nevű olasz cég egyébként is az egyedi luxustermékeiről híres, de még így is okoztak némi meglepetést ezzel az alkotással.

Célba ért a műanyag palackokból épített hajó

Különleges módón próbálta felhívni a figyelmet David de Rothschild és legénysége a környezetvédelem és az egyre növekvő hulladékmennyiség raktározási nehézségeire.

Tölgyfa burkolatú luxusházak

A világ legdrágább családi háza 400 milliárd forint

Mukesh Ambani - indiai üzletember - ennek a minden igényt kielégítő 27 emeletes épületnek a tulajdonosa. A dúsgazdag mindössze 6 fős családot hatszáz fős személyzet látja el. Nem rossz arány.

Luxus otthon tervek

Úszó apartman komplexum

A hollandok dacolnak a vízzel. Ahelyett, hogy a tengervizet költséges gátakkal kiszorítva szárazföldet nyernének terjeszkedő városaiknak , éppen a vizet használják fel új építkezésük és fejlesztésük alapjaként. A ‘New Water‘ lesz a világ első úszó lakáskomplexuma.