Praktikus tároló a bicikli szerelmeseinek

2009-ben nyitotta meg kapuit, a sokak által várt látványos és modern biciklitároló, a Bike Transit Center. Ez a különleges létesítmény Washingtonban, a Union Station megállónál található, és több mint 100 kerékpárnak ad otthont 1600 négyzetméteren.

Bicycle Transit Center

A tároló nem csak a biciklik biztonságos tárolását teszi lehetővé, de lehetőséget nyújt kerékpár kölcsönzésére, javítására is, ugyanis egy komplett szerviz és műhely is található az épületben.

A létesítmény külsejét tekintve is rendkívül egyedi, hiszen a vasúti sínektől kezdve az amerikai futball-labdáig nagyon sok motívum fedezhető fel benne, így már a formájával is a középpontba került.

100 kerékpár elfér 1600 négyzetméteren

Az épület lényege az emberek környezettudatosságra nevelése, hiszen még több embert próbál a kerékpár használatára buzdítani. Éppen ezért például lehetőség van az épületben átöltözni és öltözőszekrényt használni. Így bárki nyugodtan elindulhat biciklivel dolgozni, vásárolni, vagy éppen szórakozni.
(Forrás: Inhabitat.com)

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Biciklit a múzeumból

Barcelonában keltett nagy visszhangot, a múzeumnak is beillő kerékpárbolt, amelyet Joan Sandoval építész valósított meg. Ez az üzlet annyira egyedi és különleges, hogy bizonyára nem csak a kerékpárrajongókat vonzza.

Kincsesláda készítése lépésről lépésre

Így öröm a rendrakás: Mennyivel kellemesebb egy pompás kincsesládában elhelyezni a játékokat és a gyerekek kincseit, ahelyett, hogy szekrényekben tárolnák őket. Minden gyerekszoba ékessége lesz!

Gyerekszoba tervezése

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a gyerekszoba kialakítása a legegyszerűbb feladat. Pedig ez korántsem igaz. Gyermekeink itt élik mindennapjaikat, szobájuk többfunkciós szerepet tölt be az életükben: alvó, játszó tanuló rész egyben.

Leszel a padtársam?

Ki ne szeretne egy jó könyvben elmerülni a kedvenc parkjában, vagy csak bámulni a színpompás őszi leveleket? Azonban hiába a kellemes csendes őszi idő, ha sokszor csak ismeretlenek mellett tud az ember helyet foglalni...

Biciklit a polcra? Miért is ne?

Bringások kedvence lehet ez a hihetetlenül egyszerű megoldás bicikli tárolásra. Chris Brighamnak - barátai apró lakásaiban járva - többször is feltűnt, hogy a kerékpár tárolása mindig, mindenhol problémás.

Kandalló – soha nem megy ki a divatból. Új anyagok, innovatív tűzterek, energiatakarékosság

Számos fűtési megoldás közül választhatnak azok, akik tudatosan tervezik meg otthonaikat, figyelembe véve a bekerülési költségeket, megtérülési időt és a környezetre gyakorolt hatásokat.

Mitől lesz egy bútor valóban minőségi? Teszteltük a Lamello termékeit

Egy érdekes kísérlet során részleteiben vizsgáltunk meg néhány bútort és így mutatjuk meg, melyek a jó minőség leginkább árulkodó jelei. Ez után garantáltan másképp nézünk a kiszemelt bútorokra.

Keter - a tárolás legjobb megoldása

A Keter kerti tárolói és szerszámos házai megnyugtató megoldást kínálnak a kültéri eszközök, bútorok, gépek elhelyezésére.

Tárolj okosan a Keterrel!

A Curver jól ismert brand Magyarországon, hiszen a márkanév magas minőséget, megbízhatóságot, tartósságot jelent, ha műanyagból készült háztartási kellékekről van szó. A Curver anyavállalatától, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-től ugyanezt a minőséget kaphatjuk meg, ha kerti tárolásra keresünk megnyugtató, és hosszú távú megoldást.